lørdag 25. april 2015

Ny helg - nytt loppemarked



To loppemarkeder ble det tid til i dag. Først på Nordseter der det var fantastisk orden i kategoriene både på norsk og utenlandsk litteratur. God plass var det også. Vi fråtset! Deretter tok vi turen til Karlsrud, hvor vi måtte grave oss gjennom usortert esker i et trangt klasserom. Vi klarte å finne skatter der også, men vi foretrekker helt klart de sorterte og ryddige loppemarkedene!

Høydepunktet for min del var boka "Gnomes" av Will Huygen. Den har jeg lett etter i årevis - riktignok på norsk, men til jeg finner den norske utgaven er denne en god erstatning. Jippi! Enda en bok i serien om Den Vesle Vampyren ble også med hjem. Hurra for det.

Lille Persille fant mange bøker i serien Lesepiratene, og er fornøyd med det. Paprika fant en Sortland-bok, en tegneseriebok, en Svein og Rotta-bok  og en hakkespettbok som måtte leses med en gang og derfor ikke ble med på bildet. Tre bøker om dyr, natur og aktiviteter vi kan holde på med i skogen fikk også bli med ned i posen.

57 bøker til sammen! Morgan Kane-bøkene er riktignok en gave, men jeg tror kanskje det er greit at dette ser ut til å bli sesongens siste loppemarked for oss. Nå trenger vi flere bokhyller igjen!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar