torsdag 23. april 2015

Gutta i det du-tror-det-ikke-før-du-får-se-det-store trehuset med 52 etasjer av Andy Griffiths og Terry Denton



Dette er en ny bok i serien om gutta i trehuset. Jeg har de tre andre bøkene før. Serien handler om to gutter. Andy er den som forteller og Terry er kompisen hans. Terry lager tegningene til boka. De er hovedpersonene. Bøkene handler om gutta sitt trehus. For hver bok er det tretten nye etasjer i trehuset. I hver etasje skjer det forskjellige ting.

I denne boka tar grønnsakene sjefen til fange. Han hete Greveneset. Det gjør de fordi han ga ut en bok som grønnsakene ikke likte. Det er gøy å lese i denne boka men den er ikke lett å fortelle om. Det skjer veldig mye på en gang i boka. Blant annet finner de en kålorm som kan spise alt. Den hjelper dem på vei fordi de møter mange hindringer. Jeg synes det er litt morsomt at de har en bil som kan fly men den ligner på et speilegg. Etasjen som jeg synes er morsomt er snegle-ninja-etasjen der Terry skal prøve å lære opp snegler til å bli ninjaer. En annen morsom etasje er motorsag-sjonglerings-etasjen og gulrot-kaon-etasjen. Alle andre etasjer er også veldig morsomme.

På forsiden av boka ser man noen av de nye etasjene og noen av de gamle som har vært der fra før. Dette er veldig bra bøker. De som liker bøker med bilder og ikke alt for mye skrift vil like disse bøker. Bøkene er både morsomme og spennende og litt sprø.

Terningkast 6+

Hilsen Paprika (9 år)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar