tirsdag 26. mai 2015

Herr Grim og trollene av Andy Stanton

 
 
Dette er den tredje boka i serien jeg har lest. Mamma fant denne  loppemarked - vi visste ikke en gang at det var flere enn to bøker i serien. Du kan lese hva jeg synes om de to andre bøkene her.

Som vanlig gjør herr Grim noe forferdelig sammen med Billy William som også kalles BW. Han skaffer seg en trollhær. Polly og Fredag prøver å stoppe herr Grim og BW. Da må de gå gjennom tre enkle prøver. I prøve en kom det en diger kjempe som hadde en gåte. De skulle prøve å finne ut hva han het. De fikk en lapp der det sto hva utfordringen var. Det som gjorde utfordringen lett var at det sto "Hilsen kjempen Artur" nederst på lappen. Den andre utfordringen var en heks som skulle forhekse dem. Det som gjorde denne oppgaven lett var at heksen gikk cirka 1 centimeter i minuttet. Da satt Polly og Fredag seg ned og puslet et puslespill med tusen brikker.

Den store planen til Grim og BW var å gjøre byen de bodde i til en trollby. Det klarte de ikke. Trollene var egentlig barn i kostymer som hadde glemt at de var barn. De gikk opp på trollfjell og der begynte de å leve som villmenn. Til slutt glemte de at de var barn. Herr Grim dro opp på trollfjell og fant dem.

Til nå synes jeg serien har vært ganske kul og morsom. Det skjer mange sprø ting og jeg håper det kommer en bok nummer fire.

Terningkast: 6

Hilsen Paprika (9 år)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar