torsdag 20. november 2014

Lille Persille sin bokhøst

Hjelp! Jeg mister en hund av Jo Salmson.


Lille Persille leser også hver eneste dag, men nå har hun blitt skolejente og det merkes på tiden vi har til overs hver ettermiddag. Nå er det lekser, fritidsaktiviteter og venner som tar tiden. Dette er noen av bøkene hun har likt i oktober og november;


Spennende historie som ender godt og ble lest om igjen og om igjen. 



Mamma Morgenheks av Helene Uri er en litt tykkere Leseløvebok som vi har byttet på å lese høyt for hverandre i. Den handler om en mamma som er så sint hver morgen, og hvordan familien hennes forsøker å få henne til å bli litt hyggeligere når hun akkurat har stått opp. Innimellom ganske lett å kjenne seg igjen i, syntes vi begge to.





Lille Skrekk av Mette Newth er skrevet med store bokstaver men er ingen lettlest bok likevel. Den har flere ganske lange og vanskelige ord som er fine å trene seg på å dele opp og å forklare og snakke om. En sånn bok som er morsom å lese også for de voksne.





Polly-Esther og ønskemonsteret er en av de bøkene jeg som voksen har likt aller best å lese med Lille Persille i høst. Tegningene er fantastiske og historien har en underliggende humortråd for voksne høytlesere.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar